Sidst opdateret:
18. aug '20 kl. 20:51 af EU

SAMS Odense er en forholdsvis lille forening, men vi er altid glade for at møde nye medlemmer som er lige så interesserede i aImen medicin som os. I SAMS Odense har vi et godt socialt sammenhold, og vi er altid klar til at byde nye velkommen.

Vi holder bestyrelsesmøder ca. 1 gang om måneden, disse kaldes månedsmøder og er åbne for alle, som synes det kunne være sjovt og interessant at se, hvad vi går og laver i SAMS. På møderne taler vi om igangværende og nye projekter og alle ideer og inputs er velkomne. 

Du kan engagere dig i SAMS Odense på lige det niveau, du ønsker. Fra passivt betalende medlem med alle medlemsfordele til bestyrelsesmedlem. Du kan:

- Blive medlem af SAMS Odense og få alle fordelene. Disse fordele er bl.a. gratis adgang/plads til alle lokale arrangementer, derudover gratis deltagelse i flere arrangementer under DSAM, Månedskriftet og Practicus, jobs i almen praksis gennem SAMS jobportal, mulighed for stor indflydelse da foreningen er lille og selvfølgelig det sociale sammenhold med studerende fra forskellige årgange. 

- Aktivt medlem og hjælpe med at planlægge kommende sociale og faglige arrangementer, lave hjemmeside, deltage i møder, kongresser, kurser o.a. eller bare bage en kage, hvis det er noget du er god til. 

- Få observatørposter i SAMS, FYAM, Rekrutteringsudvalget samt det Nationale udvalg som består af en repræsentant fra en SAMS'er fra alle 4 studiebyer. 

- Beskæftige dig med fagpolitik, uddannelse, ledelse, foreningsudvikling, medlemspleje, PR, website editing og jobskabelse

- Blive valgt på Generalforsamlingen og bestride tillidsposter i SAMS Odenses bestyrelse 

Vi glæder os til at se dig! 

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign