Sidst opdateret:
9. aug '20 kl. 10:54 af EU

SAMS København afholder løbende forskellige aktiviteter for sine medlemmer.

Foredrag:
SAMS inviterer cirka en gang hver 6 uge på månedsmøderne. Månedsmøderne er meget forskellige, men har typisk et tema og ofte en gæst inviteret, som holder et oplæg eller laver en aktivitet med os. Temaerne spænder vidt i SAMS København, og vi runder altid månedsmøderne af med at spise sammen. Efterfølgende er der bestyrelsesmøde, som interesserede er meget velkomne til at deltage i. 

Bazar-aktiviteter:
Vi er med, når Panum slår dørene op to gange om året til Basisgruppebazar. På denne dag har vi en selvstændig bod og snakker med nye som gamle studerende om SAMS. Til Karrieredag på Panum hjælper vi også til og står med de almen praktiserende læger. 

Konferencer:
Når Lægedage løber af stablen en gang om året er vi med til at hjælpe med den praktiske gennemførsel af arrangementet. Derudover deltager vi selv i kurserne og har sideløbende en stand, hvor vi fortæller om SAMS og vores arbejde. På samme måde som vi giver en hånd med til Lægedage gør vi det også til Store Praksisdag en gang om året.
 

Færdighedskursus:
Færdighedskurset løber af stablen 2 gange om året og er en glimrende måde for studerende at blive klædt godt klar på arbejdet i almen praksis. Igennem kyndig oplæring fra sygeplejesker bliver de studerende gode til alt fra blodprøvetagning til telefonvisitering og bliver hermed helt klar på arbejdet som 
stud.med i almen praksis. Efter gennemførslen af kursus får man et kursus-bevis, som kan vedlægges ved jobsøgning i almen praksis. 

Sociale arrangementer:
Vi er en social gruppe og udover at ses til vores arrangementer i København deltager vi også i arrangementer på tværs af studiebyerne til fx Forårsweekend og Årsmøde.
 

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign